Tuesday, 19 April 2011

datin2 kelas aku 


terpaksa aku dgn mon jd bodyguard budak kecik nie




ni mcm adik beradik da..asyik dorg je la yg kecoh dlm kelas


kepenatan menunggu mereka ber-shooting

style same..tp kami bukan gay!!

bowling 

boys, tapi ade sorg nyemak..:P

genius kacak bergaya


same tidak serupa

ops!! x sengaja k.
assalamualaikum 
ari ni aku nk mngepos sumthing about memory aku kt pasum
ni about classmate aku..
sory r sesape yg xde dlm pic..
aku ade yg nie je..
at first, we all mmg x rapat..
namun lame kelamaan we all getting ez together..
tiru2 mase test, pinjam2 tutorial..
biasa r tu bro..
kt kelas korang pun ade kan..
hahaha
so, aku pun x terlepas dri golongan itu..
so, kitaorang semakin rapat bila first outing..
gi mid pade bulan pose untuk berbuka together..
hee..korunk, love u all<3
then semakin rapat pabila masuknye sem 2
semakin rapat hari ke hari
bulan ke bulan..
2nd outing ke time square..
mmg penat square la kan..
tp hepy wif u all


aziera: budak paling kecik dalam kelas..tapi die paling lincah dan petah bersuara..kalau ade sem 3, aku nk die jadi ketua kelas..die kan suke adjust jadual..*tgn kedada mata ke atas
memed: muka seakan-akan aku..tapi xsama.. die selalu duk sebelah aku.. selalu la aku ngan die tido berjemaah dalam kelas..hahaha memed, tanx for everything..
mon: member yang da dilabel kwn rapat aku..die ni merangkap rakan sebilik tambahan aku..selalu die la sign kan n die la yang tolong anta n amek tutor ak..

kawan2 yang lain...evwen aku x mention korang..korang still di hati.. semoga berja di masa akan datang and doakan la aku untuk menempuhi saat2 nie..
gud luck u all..

even the pictures getting fade..but the memory still fresh and wont fade..love u all e2 members.. good luck in life and thanks foe everything..:)

2 comments:

  1. so sweeet~~~ happy holiday.. >.<
    and all the best!!

    ReplyDelete